Menu
+421 948 610 250
info@nahod.sk
+421 948 610 250
info@nahod.sk

Delphin prút SCANDAL SPIN 200cm / 10g / 2diely


Delphin prút SCANDAL SPIN 200cm / 10g / 2diely

Delphin prút SCANDAL SPIN 200cm / 10g / 2diely


Kód produktu: 101004433
Výrobca: DELPHIN
Dostupnosť: Dodanie 3-10 dní
Strážiť dostupnosť
Zadajte Váš e-mail a my Vám zašleme informáciu akonáhle produkt naskladníme.


Akciová cena 0
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

0,00 €
47,95

Cena po registrácii (-5%): 45,55 €

Množstvo

Popis produktu


Je štíhly, ľahký a perfektne vyvážený prút pre všetkých milovníkov lovu dravých rýb pomocou prívlače. Vďaka rýchlej akcií a vysokej citlivosti je prút obzvlášť vhodný na lov pomocou mäkkých umelých nástrah formou jiggingu.

Prút je vyhotovený v troch veľkostiach a tým je vhodný pre použitie širokej škály umelých nástrah a lovených rýb. V najťažšej verzií je vhodný na lov zubáčov a šťúk, pri najľahšej verzií si zase naplno vychutnáte lov ostriežov a pstruhov. Blank vyrobený z 30T karbónu sa vyznačuje rýchlou akciou a zároveň dostatočnou silou pre presné a ďaleké nahadzovanie. Vďaka použitiu modernej technológie výroby blanku sme dokázali vytvoriť veľmi citlivú špičku, ktorá umožňuje cez nástrahu “cítiť“ všetky nerovnosti dna. Vysokú citlivosť oceníte aj pri detekcií najjemnejších záberov, ktoré sa cez tubulárnu špičku okamžite prenášajú až do sedla navijaku a ruky lovca.

Blank prúta je osadený kvalitnými SeaGuide Zirconia očkami, ktoré sú špecifické nízkou hmotnosťou a vysokou odolnosťou a pevnosťou. Očká sú navyše optimálne rozmiestnené pre maximálnu vzdialenosť nahadzovania a umožňujú dokonalé rozmiestnenie tlaku na blank prúta.

Ergonomicky tvarové sedlo je veľmi pohodlné a umožňuje celodenné výpravy bez zbytočnej námahy. Pri tomto prúte sme použili ako materiál rukoväte vysokokvalitný korok, ktorý poteší najmä milovníkov klasického dizajnu.

Scandal je kvalitný prút za rozumnú cenu, ktorý ocení každý správny prívlačiar, či už je to začiatočník alebo profesionál.

Technické parametre:

  • Model: Delphin SCANDAL SPIN | 200cm/10g
  • Počet dielov: 2
  • Priemer blanku nad rukoväťou: 9,1mm
  • Počet očiek: 8
  • Transportná dĺžka: 104cm
  • Hmotnosť: 98g
  • Rukoväť: Cork
  • Dĺžka rukoväte (od spodnej časti po stred sedla): 29,5cm