Menu
+421 948 610 250
info@nahod.sk
+421 948 610 250
info@nahod.sk

DELPHIN Termo set QUEEN 4LOVE


DELPHIN Termo set QUEEN 4LOVE

DELPHIN Termo set QUEEN 4LOVE


Kód produktu:
Výrobca: DELPHIN
Dostupnosť: Dodanie 3-10 dní
Strážiť dostupnosť
Zadajte Váš e-mail a my Vám zašleme informáciu akonáhle produkt naskladníme.


Akciová cena 0
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

0,00 €
22,95

Cena po registrácii (-5%): 21,80 €

Veľkosť

Množstvo

Popis produktu


Vychutnajte si pobyt v prírode aj počas chladného počasia s termoprádlom Delphin QUEEN 4LOVE. Termo set Queen bol špeciálne navrhnutý pre nežnejšie pohlavie, aby dokonale chránil pred nízkymi teplotami počas rybárskych výprav, vychádzok v prírode či zimných športoch. Kombinácia použitých materiálov vytvára na dotyk veľmi príjemnú elastickú tkaninu, ktorá zabezpečí maximálny komfort aj počas studených zimných dní. Dizajnovo je set navrhnutý v luxusnej vínovej farbe s ružovým prešívaním a prvkami v motíve QUEEN.

  • Vrchný diel

Disponuje dlhými rukávmi a vyvýšeným golierom, čo prispieva k udržaniu optimálnej telesnej teploty. Elastický golier, konce rukávov a spodná časť sú dodatočne prešívané pre zabezpečenie dokonalého priľnutia ku koži, aby sa tým minimalizovali úniky tepla. Spodná časť vrchného dielu je mierne predĺžená, aby dochádzalo k ideálnemu krytiu so spodkami Delphin QUEEN 4LOVE aj pri pohybovo namáhavejších aktivitách.

  • Spodný diel

Pružný pás sa svojou elasticitou prispôsobí každému typu postavy a pri nosení horného dielu zabezpečí jeho polohu aj počas aktívneho pohybu. K udržaniu tepelného komfortu prispieva aj zúžené ukončenie spodného dielu v oblasti členkov.

Termoprádlo QUEEN 4LOVE je vysokokompresné prádlo vyhotovené z tkaniny výrazne vyššej gramáže, ako je obvyklé. V prípade, že kvôli komfortu preferujete voľnejší strih, doporučujeme vziať o jedno číslo väčšiu veľkosť, ako štandardne nosievate.

Materiálové zloženie:

  • 92% Polyester
  • 8% Elastan