Menu
+421 948 610 250
info@nahod.sk
+421 948 610 250
info@nahod.sk

Delphin Rýchlospojka MagneQUICK - 2ks


Delphin Rýchlospojka MagneQUICK - 2ks

Delphin Rýchlospojka MagneQUICK - 2ks


Kód produktu: 101004105
Výrobca: DELPHIN
Dostupnosť: Skladom


Akciová cena 0
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

0,00 €
12,99

Cena po registrácii (-5%): 12,34 €

Množstvo

Popis produktu


Inovatívna rýchlospojka, ktorá bola dômyselne navrhnutá a dlhodobo testovaná vývojovým tímom značky Delphin. MagneQUICK funguje na princípe extra silného magnetu vo vnútri a systému výstupkov a zárezov, ktoré do seba univerzálne pasujú. Signalizátor si nakrútite do vrchnej časti a spodnú uchytíte do stojanu/rázsošky. Následne obe časti spojíte zakliknutím magnetu a zostava je pripravená na použitie. Po rybačke časť so signalizátorom jednoducho rozpojíte jedným ťahom a signalizátor uschováte pre transport. Odpadá tak dlhé skrutkovanie signalizátora pred každou rybačkou. S rýchlospojkou MagneQUICK ste pripravený okamžite začať loviť.

Telo je kompletne kovové, vyhotovené CNC opracovaním, čo zabezpečuje dlhú životnosť produktu. Magnet vo vnútri spolu s výrezmi na obvode sa starajú o to, že jednotlivé časti do seba dokonale zapadajú a kompaktne držia spolu bez vôle či možnosti pretáčania a svojvoľného vypadnutia. Vďaka dostatočnému počtu zárezov si nastavíte signalizátor do požadovanej polohy a nehrozí žiadne pretáčanie, ako tomu býva u modelov s guličkovými ložiskami.

MagneQUICK je opatrený štandardizovaným závitom, čo umožňuje použitie s drvivou väčšinou štandardne vyrábaných signalizátorov. Rovnako závit MagneQUICK-u sadne do všetkých stojanov, či rázsošiek.

Technické parametre

  • Balenie: 1pár (2ks)
  • Vonkajší priemer: 15mm
  • Výška: 43mm