Menu
+421 948 610 250
info@nahod.sk
+421 948 610 250
info@nahod.sk

Delphin prút STALX 270cm / 2,75lb / TeleFIX


Delphin prút STALX 270cm / 2,75lb / TeleFIX

Delphin prút STALX 270cm / 2,75lb / TeleFIX


Kód produktu: 101002625
Výrobca: DELPHIN
Dostupnosť: Skladom


Akciová cena 0
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

0,00 €
59,95

Cena po registrácii (-5%): 56,95 €

Množstvo

Popis produktu


Prvotnou myšlienkou pri vývoji rady prútov STALX bolo priniesť do nášho sortimentu kvalitný dvojdielny kaprársky prút, ktorého transportné rozmery budú zredukované na minimum. Zámerom teda bolo spojiť všetky výhody a vlastnosti dvojdielneho prútu s výhodami minimálnych transportných rozmerov približujúcich sa teleskopom.

Práve toto spojenie sme pretavili do rady prútov Delphin STALX. Ide o nekonvenčné riešenie, ktorého podstata spočíva v spodnom diely, ktorý je navrhnutý tak, aby jeho časť bola zasúvateľná, resp. teleskopická. Vďaka asymetrickému deleniu jednotlivých dielov ušetríte v zloženom stave prúta desiatky centimetrov, čo pri transporte rozhodne oceníte. K tomu všetkému takéto prevedenie nijako negatívne neovplyvňuje vlastnosti a chovanie blanku počas lovu!

Prút je stavaný na extra štíhlom 24T blanku, ktorý si vďaka svojím technickým parametrom bez problémov poradí so zdolávaním aj veľkých rýb a 3,25lbs verzia príjemne prekvapí aj svojimi nahadzovacími schopnosťami.

Tak ako pri viacerých prútoch z dielne značky Delphin, aj v tomto prípade bola aplikovaná technológia PowerWrap, ktorá zaručuje výrazné zlepšenie mechanických vlastností blanku, čo sa v praxi prejaví omnoho vyššou odolnosťou a dlhšou životnosťou produktu. PowerWrap predstavuje dodatočné vinutie karbónu okolo blanku prútu, ktoré si všimne už pri prvom kontakte s prútom. Hlavnou úlohou tejto technológie je podstatné zvýšenie pevnosti no taktiež vytvára veľmi zaujímavý vizuálny prvok.

Vinutie sa nachádza taktiež na minimalistickej FullShrink rukoväti, čo vytvára protišmykový povrch a uľahčuje manipuláciu s prútom. Vďaka prevedeniu a rozmerom rukoväte je tento prút ideálny aj pre použitie v člne, či na ťažko dostupných, zarastených miestach.

STALX disponuje osvedčenými SIC očkami, ktoré sa vyznačujú svojou odolnosťou a vynikajúco vedú vlasec bez zbytočného trenia či odporu. Navijak upevníte do spoľahlivého DPS sedla.

Pokiaľ teda patríte medzi kaprárov, ktorí uprednostňujú minimálne transportné rozmery, no zároveň požadujú vysoký štandard a vlastnosti dvojdielnych prútov, tak Delphin STALX je riešením, ktoré splní vaše predstavy.

 

Technické parametre:

  • Model: 270cm /2,75lbs/
  • Počet dielov: 2 (spodný diel je teleskopický)
  • Počet očiek: 6
  • Transportná dĺžka: 111cm
  • Hmotnosť: 215g
  • Rukoväť: FullShrink
  • Dĺžka rukoväte (od spodnej časti prúta po stred sedla): 51cm
  • Veľkosť navádzacieho očka: #40