Menu
+421 948 610 250
info@nahod.sk
+421 948 610 250
info@nahod.sk

Delphin puzdro ATOMA Triple 130cm


Delphin puzdro ATOMA Triple 130cm

Delphin puzdro ATOMA Triple 130cm


Kód produktu: 101001527
Výrobca: DELPHIN
Dostupnosť: Skladom


Akciová cena 0
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

0,00 €
82,90

Cena po registrácii (-5%): 78,76 €

Množstvo

Popis produktu


Do detailov prepracované trojkomorové púzdro z dielne firmy Delphin, ktoré splní požiadavky aj náročných priaznivcov lovu feedrovou technikou.
Je dizajnované v typickej bordovo-čiernej kombinácií charakteristickej pre feedrové produkty zo série ATOMA. Bočné a spodné steny puzdra sú dôkladne polstrované, čo zaručuje transport bez obavy o vaše prúty. Každá komora má osobitný zipsovateľný vstup, vďaka čomu sú prúty od seba oddelené a excelentne chránené pred poškodením. V každej jednej komore sa nachádzajú taktiež polstrované vrecká na uloženie prútov , ktoré je navyše možné dokonale zafixovať páskami so suchým zipsom. Takto uložené a fixované prúty nájdete po transporte vždy na svojom mieste.
Výhoda puzdra ATOMA spočíva taktiež v tom, že sa doň vkladajú prúty s navijakmi orientovanými smerom nahor. Hlavná devíza takéhoto systému spočíva v tom, že nedochádza pri položení puzdra na zem k nepriamemu kontaktu navijakov so zemou. Tým pádom sú lepšie chránené a je minimalizovaná šanca ich poškodenia.
Po bokoch sa nachádzajú dve vrecká so zipsom. Jedno z nich je extra dlhé a je možné doňho uložiť napríklad podberákovú tyč, rázsošky, či rôzne feedrové držiaky prútov a ramená. Z vonkajšej strany je navyše na ňom našité vrecko a sťahovací popruh, vďaka ktorému viete prenášať napríklad ďalší prút, prípadne rázsošky a iné príslušenstvo. Na druhej strane puzdra sa nachádza menšie zispovateľné vrecko, ktoré je ideálne na tubus s feedrovými špičkami. Puzdro je šité z veľmi odolnej a pevnej textílie, ktorá zamedzuje predčasnému opotrebeniu a znehodnoteniu. Bordové časti sú zas z nepremokavej, kvalitnej látky, vďaka ktorej sa nemusíte obávať ani menšieho dažďa. Delphin ATOMA disponuje dĺžkovo nastaviteľným ramenným popruhom s vystuženou časťou ale taktiež rukoväťami, uľahčujúcimi transport. Spolu s kvalitnými zipsami s bežcom, zaujímavým dizajnom a detailným spracovaním je toto puzdro nie len veľmi efektné ale aj vysoko praktické.

Technické parametre:
Model: Puzdro Delphin ATOMA Triple 360-3
Vonkajšia dĺžka puzdra: 132 cm
Dĺžka bočného vrecka: 110 cm
Dĺžka vrecka na špičky: 66cm
Pre prúty: 360cm / 3 diely