Menu
+421 948 610 250
info@nahod.sk
+421 948 610 250
info@nahod.sk

THE RED ONE ROZPUSTNÉ CHYTACIE BOILIES 150G


THE RED ONE ROZPUSTNÉ CHYTACIE BOILIES 150G

THE RED ONE ROZPUSTNÉ CHYTACIE BOILIES 150G


Kód produktu: 98036-922
Výrobca: THE ONE
Dostupnosť: Skladom


Akciová cena 0
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

0,00 €
6,99

Cena po registrácii (-5%): 6,64 €

Množstvo

Popis produktu


Vďaka ovocnému, rybaciemu charakteru sa dá úspešne použiť v hocijakých poveternostných podmienkach. Rozpustný druh sa odporúča pre jazerá s väčšou hustotou rýb, kým s vareným, tvrdším typom môžete zdolávať hoci aj divokejšie vody.

Čas rozpúšťania závisí od teploty vody!

(Čas rozpúšťania vo vode 22 C: 18mm/2 hod, 22mm/3 hod)


Tip1: Používajme dohromady varené aj rozpustné druhy.
Tip2: Pred použitím na kŕmenie pomocou kobry sušme boilies 1-2 dni alebo navlhčime boilies pred použitím.
Tip3: Rozpustné nástrahy The Red One spracujme pomletím (roztlačením) pomocou vody a The Red One dip arómy na pastu a nanesme jemnú vrstvu na povrch nástrahy.
Je určený nielen pre každodenný rybolov, ale aj na preteky v love kaprov. Je to mimoriadne rýchle boilies, čiže ho ryby nájdu vo veľmi krátkom čase, potom vďaka vzácnemu zloženiu sa určite znova vrátia k ďalšiemu kŕmeniu.

Všeobecne o výrobkoch The One:

Tímy Fishing & Hunting sa obyčajne na súťaž pripravuje dvoma druhmi boiliesu, práve preto bolo potrebné nástrahy „poskladať“ s takou starostlivosťou, aby dokonale fungovali na každej vode aj v súťažných podmienkach.

Skutočná fáza testov teda prebiehala za vyostrených podmienok, so stálym vylepšovaním nástrahy. Keď sa zložil víťazný recept a už neboli potrebné zmeny v zložení, početné pohárové víťazstvá potvrdzovali úspešné výsledky práce.
Odvtedy prešli dlhé roky až do súčasnosti, ale teraz sme dosiahli, aby sme mohli hrdo predstaviť naše výrobky The One.


Tieto výrobky zo 100% prírodných produktov sú výsledkom mnohých dní strávených pri vode a mnohoročných testovaní. Na domácich a zahraničných súťažiach sme vďaka nim ulovili veľa kaprov. Užitočné sú pri love veľkých kaprov, aj pri pretekoch v love kaprov, kde je najdôležitejšie množstvo ulovených rýb.


Sme šťastní, že sa odteraz naše výrobky nachádzajú aj na policiach obchodov, a dúfame, že umožnia veľa nezabudnuteľných zážitkov.
Nech sa ohýba,... Ale iba prút! ...a nezabudni, vyber si červené alebo čierne!


Odporúčajú víťazi WCC, PV TV Romania Team (Micula Péter, Pongrácz Norbert) a účinkujúcich v Rybolove pod lupou (József Ács, Attila Csákány)!